ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2018

76

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως γνωρίζετε στην στεριανή πανελλήνια συνάντηση αποφασίσθηκε η 13η Πανελλήνια θαλασσινή συνάντηση των Ομίλων να γίνει στην Αμοργό στις 29/06-01/07/2018.

Τη διοργάνωση της Πανελλήνιας δεν την έχει αναλάβει κάποιος συγκεκριμένος όμιλος αλλά γίνεται υπό την αιγίδα και συντονισμό της ΕΟΜΟΦΣ και οργανωτές είναι όλοι οι όμιλοι μέλη της ΕΟΜΟΦΣ.

Στο πλαίσιο χρειαζόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη γι' αυτό παρακαλούμε μέχρι τις 15/03/2018 να μας απαντήσετε, σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει ο όμιλος σας στα πλαίσια της διοργάνωσης όπως για παράδειγμα στελέχωση γραμματείας, εξεύρεση χορηγών, προσφορά κερασμάτων, παραγωγή αναμνηστικών Τ-shirts, διοργάνωση κεντρικής εκδήλωσης κ.λ.π ή οτιδήποτε άλλο εσείς σκεφθείτε.

Παράλληλα απαραίτητο για τον καλύτερο προγραμματισμό και διοργάνωση παρακαλούμε να μας δώσετε ένα ενδεικτικό αριθμό συμμετοχών έως τις 15/04/2018 με στόχο να έχουμε τις τελικές συμμετοχές έως τις 15/05/2018.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΕΟΜΟΦΣ εξασφάλισε 30% έκπτωση στην Blue Star Ferries για τα μέλη των ομίλων που θα ταξιδέψουν για την Αμοργό από όλη την Ελλάδα.(πληρ. Ανδ. Μαυριγιαννάκης 6972-338520)

Επίσης στα πλαίσια της έκθεσης που οργανώνει στην HELEXPO το περιοδικό BOAT & FISHING στις 16-18 Μαρτίου 2018 σας ενημερώνουμε και προσκαλούμε στο περίπτερο της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. όπου το Σάββατο 17/3 θα γίνει η

πρώτη επίσημη παρουσίαση της Πανελλήνιας στην Αμοργό και από εκπρόσωπο του Δήμου Αμοργού.

Με εκτίμηση,

Για την Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών,

Ανδρέας Μαυριγιαννάκης             Δημήτρης Γιαβρίδης

Πρόεδρος του Δ.Σ.                      Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.